October 21, 2021

Se selite? Preverite aktualne nasvete ob selitvi!

Na vrat na nos ste dobili službo, ki je od vašega dosedanjega doma oddaljena preveč, da bi se do tja vsakodnevno vozili. Odločili ste se za selitev, ki vam bo vzela kar nekaj časa. Toda, če se boste obrnili na dober selitveni servis, vam zagotavljamo, da bo selitev opravljena veliko prej, kot si morda sploh predstavljate.

Seveda vas pri tem muči tudi cena. Za pomoč pri selitvi ste sicer pripravljeni odšteti kar nekaj denarja, vendar še vedno bi najraje našli poceni selitveni servis. Imate idejo, kje lahko najhitreje pridete do njega?

Poceni selitveni servis ima svojo stran s storitvami tudi na spletu. Poiščite ga, preglejte celotno ponudbo in se z njim povežite v najkrajšem možnem času ter dogovorite za termin, ki vam najbolj ustreza.

Poceni selitveni servis vam bo ponudil hitro in kakovostno selitev, ki od vas ne bo zahtevala preveč časa in energije, ki jo potrebujete za kaj drugega, na primer za novo delovno mesto in okolje.

Selitveni servis je najboljša rešitev

Čeprav se nam zdi, da nam bo selitev vzela veliko časa, energije in morda tudi denarja, pa vseeno ni vedno tako. Če najdemo primerno pomoč, potem je selitev lahko narejena v zelo kratkem času in zelo kakovostno, nenazadnje pa zanjo odštejemo malo denarja.

Pri seljenju se je najbolje obrniti na kak dober in poznan selitveni servis, ki jih pri nas ne manjka. Odlična rešitev je na primer selitveni servis Ljubljana.

Selitveni servis Ljubljana se odlično predstavlja tudi na svoji spletni strani. Preverite jo in na njej preglejte vse storitve, ki vam ponuja. Našli boste tudi cenik in kontakt, preko katerega se boste povezali z zaposlenimi v podjetju.

Selitveni servis Ljubljana se bo dosledno držal vsega, kar se boste z njim dogovorili. Pri svojem delu uporablja primerna prevozna sredstva, s katerimi lahko z ene lokacije na drugo pripeljete tudi nekoliko bolj zahtevne predmete.

Res je za profesionalni selitveni servis cenik dražji, kot če bi se projekta lotili kar sami, a hkrati lahko na ta način koristimo storitev, ki nas bo zelo razbremenila in zagotovila uspešno relokacijo. Skoraj v vsakem primeru lahko priporočimo storitve profesionalcev, ki bodo rade volje pomagali tako pri enostavnih kot zelo zahtevnih selitvah. To pomeni, da je v storitev smiselno investirati, saj lahko le tako pričakujemo kar najboljši učinek. Na drugi strani imamo tudi razne poceni izvajalce, ki se verjetno ne bodo najbolje obnesli. Treba je najti tistega, ki ponuja idealno razmerje med kakovostjo in ceno, vedno pa se splača nekoliko bolj poudariti kvaliteto storitev.

To velja predvsem za zahtevnejše selitve, pri katerih je za selitveni servis cenik razumljivo nekoliko dražji. Pogosto so to projekti, ki vključujejo prestavljanje velikih in okornih predmetov, ki jih sami ne bi mogli enostavno prepeljati. Prav tako mojstri poskrbijo tudi za razstavljanje pohištva in opreme ter montažo na novi lokaciji ter za mnoge druge opravke, s katerimi se neizbežno srečamo pri obsežnejši relokaciji. Ravno s temi storitvami selitveni mojstri upravičujejo svojo ceno, saj poskrbijo za prav vse, kar utegnemo pri takšnem projektu potrebovati. Ne gre le za najem kombija in prevoz opreme, temveč profesionalne selitve vključujejo tudi vsestransko pomoč. 

Jasno pa je, da bo treba predvsem v primeru kompleksnejše selitve za pomoč prositi izkušen in zanesljiv selitveni servis. Cenik tovrstnih storitev lahko pokriva širok spekter, tako da je možno v vsakem cenovnem razredu najti različne ponudnike oziroma izvajalce – pomembno je, da ne izbiramo le na podlagi cene, temveč se posvetimo iskanju tistih mojstrov, ki bodo svoje delo kar najbolje opravili. To ne pomeni, da bo selitev draga, saj lahko najdemo odlične selitvene storitve za ugodno ceno. Predvsem pa je pomembno, da mojster svoje delo odlično opravi, s tem je vsaka investicija upravičena. 

Kaj pa selitev v tujino?

Selitev že tako predstavlja ogromno skrbi in formalnosti, ko pa gre za mednarodne selitve, je tega še toliko več. Težave ne nastanejo zgolj pri prevozu, ampak je potrebno urediti še ogromno dokumentacije. Če tega ne počnemo ravno vsak dan, potem je bolje, da to opravilo prepustimo kakovostnemu selitvenemu servisu, ki s svojimi izkušnjami natančno ve, kako se lotiti mednarodnih selitev.

Pri mednarodnih selitvah nam pride prav selitveni servis, ki bo poskrbel za celotno organizacijo in izvedbo selitve v tujino. To pomeni, da se na podlagi ogleda selitvenih predmetov skupaj odločite o najbolj primernem načinu prevoza, kot je na primer cestni, letalski ali ladijski. Strokovna usposobljena ekipa selitvenega servisa bo poskrbela tudi za ustrezno zaščito, pakiranje in natovor vseh predmetov in nato razpakiranje na novi lokaciji. Ker mednarodne selitve zahtevajo tudi določene carinske postopke, je pametno preveriti, ali vam selitveni servis v svojih storitvah nudi tudi to.

Selitve različnih predmetov in pohištva so vam na dosegu rok

Problemi in težave, ki nastanejo ob vsaki selitvi so verjetno že vsem dobro poznane. Zato se ob tem marsikdo naprej vpraša, kako se lotiti celotnega postopka. Če imamo doma transportno vozilo, je odločitev morda nekoliko lažja, vendar bomo v tem primeru morali vse predmete sami natovoriti. Če te možnosti nimamo, je za selitve najrazličnejših premetov najbolje poiskati kakovosten selitveni servis.

Največja prednost izbire kakovostnega selitvenega servisa je v tem, da poskrbi za celovito storitev selitve, kar pomeni, da bodo usposobljeni delavci poskrbeli za ustrezno zaščito, pakiranje in natovarjanje selitvenih predmetov. To pa še ni vse. Predmete vam na novem domu tudi raztovorijo in po potrebi ponovno montirajo. Storitve selitvenega servisa vam tako pridejo prav v primeru selitve umetniških del, stanovanj in hiš, poslovnih prostorov, specializirani pa so tudi za mednarodne selitve, kosovne odvoze ali pa zgolj prevoze težjih in občutljivejših predmetov. V ta okvir sodi predvsem prevoz pohištva in drugih večjih kosov opreme.

Potrebujete le skladiščenje pohištva in opreme?

Več selitvenih servisov vam ponuja tudi prostor za skladiščenje pohištva ali opreme, kar vam olajša postopek selitve. Kontaktirajte jih.