September 1, 2021

Popolno presenečenje za mlada starša

Ob rojstvu otroka imamo dober razlog za veselje in praznovanje. Obenem pa je to tudi čas, v katerem si želimo privoščiti nekaj miru in počitka. Zato mladi družinici v porodnišnici pustimo nekaj zasebnosti in je ne obiskujemo, če ne gre za kakšne bližnje družinske člane.

Bomo pa posredovali svojo čestitko ob veselem dogodku, včasih izberemo ob tem tudi kakšno posrečeno darilce.

Popolno presenečenje za mlada starša pripravimo tako, da pobrskamo po ponudbi telegramov. Na voljo imamo dobre rešitve, s katerimi bomo gotovo navdušili starša in malčka. Posebej ugodne so ponudbe, ki vključujejo kompletno storitev in tudi dostavijo telegram v porodnišnico.

Tako dobimo na enem mestu že celotno ponudbo, ki jo potrebujemo pri obdarovanju mlade družinice.

Telegram v porodnišnico dostavljajo zanesljivi ponudniki

Najti bo treba dobrega ponudnika za nakup in dostavo telegrama, a na srečo to ni tako zahtevna naloga. Kar na spletu namreč najdemo ugodno ponudbo, tudi pri specializiranih podjetjih.

Tako imamo dosti izbire na naslovu telegram.minimu.si, kjer najdemo zelo atraktivno zbirko različnih telegramov, to pa spremljajo še vse druge storitve, ki jih potrebujemo, da družini dostavimo telegram v porodnišnico. 

Že izbira med premišljeno sestavljenimi telegrami je nadvse dobrodošla. Pobrskali bomo po mnogih možnostih, ki nam nudijo neomejeno izbiro in vedno ponujajo pravo rešitev. Odločimo se za čestitko, ki je lepo oblikovana in morda že vsebuje posvetilo, lahko seveda dodamo tudi svoja sporočila.

Prav tako lahko telegram v porodnišnico prenese tudi kakšno darilce.

Da bi pravočasno dostavili telegram v porodnišnico, moramo pravočasno oddati naročilo. Pri zanesljivih ponudnikih lahko pričakujemo dostavo že v istem dnevu oziroma naslednji delovni dan, saj se telegram dostavi s hitro pošto.

Tako bomo družinico brez težav ujeli že v porodnišnici, tam jih bo takšno presenečenje najbolj navdušilo. Moramo pa za tak rezultat skrbno izbrati pravi telegram. Ponudbe je namreč zelo veliko, v njej se lahko hitro kar nekoliko izgubimo. Da bi res lahko pripravili pravo sporočilo, moramo te odločitve dobro prilagoditi mladima staršema.

Telegram v porodnišnico

Kakšen telegram ob rojstvu otroka najbolj navduši?

Izbiramo lahko med različnimi opcijami, ki ponujajo čudovite učinke ob obdarovanju novopečenih staršev. Gotovo bomo izbrali kak posrečen komplet, ki je pripravljen prav za takšno priložnost.

Za telegram ob rojstvu imamo več možnosti in kar nekaj zelo posrečenih idej. Pogosto se odločamo za darilne komplete, ni pa to nujno, lahko pošljemo tudi kakšno povsem enostavno čestitko z osebnim posvetilom.

Ključni element vsakega telegrama je čestitka. Že med temi lahko izbiramo v široki ponudbi. Pripravljene so raznovrstne čestitke, ki so lepo oblikovane in okrašene, pogosto ravno tako, da ustreza telegram ob rojstvu otroka.

Čestitke imajo lahko že napisano kakšno posrečeno sporočilo ob tej priložnosti, recimo kakšno misel ali verz, lahko pa tudi kaj bolj hudomušnega. Ponudniki telegramov običajno dopuščajo možnost, da napišemo tudi osebno posvetilo, s katerim posredujemo svoje želje in voščila mladi družinici.

Tako bo že preprosta voščilnica lahko zelo učinkovita, saj jo lahko povsem prilagodimo priložnosti.

Telegram z darilom

Pogosto pa telegram ob rojstvu vključuje tudi kakšno darilce. Tu imamo spet veliko ponudbe, saj so takšni telegrami precej priljubljeni in je po njih veliko povpraševanja. Na voljo so raznovrstni dodatki, predvsem kakšne igrače za novorojenčka, lahko pa tudi uporabna oprema za dojenčka ali mamico.

Nekateri darilni paketi so zelo domiselni, drugi so bogato založeni. Včasih je telegram ob rojstvu opremljen z darilnim paketom, ki je posebej zasnovan za mlade družinice, dobimo pa tudi telegrame za mamico ali kakšne druge posebej prilagojene darilne pakete. Vsebine so izredno zanimive in bodo gotovo v veselje tudi prejemnikom.

Če se odločimo za takšna darila, je še toliko bolj pomembno, da telegram ob rojstvu pravočasno dostavimo v porodnišnico. Največje omejitve so v primeru, da želimo dostaviti sveže cvetje, a tudi sicer je dobro pohiteti, da ne zamudimo družine, ki bo v porodnišnici verjetno prebila le nekaj dni.

Telegram porodnišnica lahko dobi že isti dan

Tu se splača izbrati pravega ponudnika, ki opravlja zelo hitre dostave. Seveda je pomembno tudi to, da smo pravočasno obveščeni o rojstvu in lahko takoj naročimo telegram. Na srečo to opravimo kar preko spleta, zato se ne bomo zamujali z obiskom kakšnih poslovalnic.

Na spletnih straneh hitro najdemo ponudbo za telegrame in oddamo svoje naročilo. Pričakujemo lahko, da bo telegram porodnišnica prejela že isti dan, če ga naročimo dovolj zgodaj. Se moramo pa o tem podrobneje pozanimati, sploh če gre za kak neugoden datum, recimo sredi praznikov ali med vikendom.

Način dostave je običajno točneje opredeljen na spletnih straneh ponudnikov. Ne moremo vedno pričakovati, da bo telegram porodnišnica res dobila že na dan naročila, tudi s hitro pošto ni možno vedno v istem dnevu dostaviti takšnih pošiljk.

V tem primeru se dostava običajno izvede naslednji delovni dan. Pozanimati se moramo, ali se opravljajo dostave med vikendi in prazniki, kar je pogosto ključnega pomena, saj morda niti ne bomo imeli možnosti dostaviti telegrama v porodnišnico. 

V takšnih primerih imamo na voljo alternative. Običajno ponudniki avtogramov omogočajo, da se čestitka ob rojstvu otroka preprosto preusmeri na nov naslov. Že ob naročilu telegrama lahko določimo alternativni naslov, kamor bo pošiljka poslana, če za telegram porodnišnica ne najde naslovnika.

Lahko pa pogosto sporočimo domači naslov tudi naknadno, tako da še ni vse izgubljeno, tudi če s pošiljanjem telegrama zamudimo. Včasih lahko tudi namenoma pošljemo telegram kar na dom, kar je včasih posrečena možnost, ki je bolj primerna od pošiljanja telegrama v porodnišnico.

V vsakem primeru imamo enak namen, da posredujemo svoje želje in čestitke, obenem pa priložimo še kakšno drobno pozornost za družinico in otroka.

Tako imamo več opravkov s pripravo ljubkega telegrama kot s samo dostavo, saj pri pošiljanju pač ne moremo veliko storiti. Lahko pa pripravimo zelo posrečeno čestitko, ki bo navdušila ne glede na to, ali jo dobi družina že v porodnišnici ali pač doma.

telegrami

Pomoč pri pripravi čestitke ob rojstvu

Rojstvo otroka je enkraten dogodek, ki si zasluži tudi edinstvene čestitke. Seveda pa to ni mačji kašelj, če nismo vešči ustvarjanja posrečenih posvetil ob tako pomembnih dogodkih.

Pomagamo si lahko na različne načine, nenazadnje pa je dobra čestitke ob rojstvu vsaka, ki prihaja iz srca, tako da veliko ne moremo zgrešiti.

V veliko pomoč so nam recimo že čestitke, ki jih predstavljajo ponudniki telegramov. Običajno so telegrami sestavljeni prav iz posrečenih čestitk, ki so že pripravljene na pošiljanje v porodnišnico. Pogosto so to prav prilagojene čestitke ob rojstvu, ki se ob takšni priložnosti najbolje izkažejo.

Računamo na to, da bodo že same po sebi povsem primerne za voščilo, seveda pa imamo vedno možnost dodati osebno posvetilo in je priporočljivo pripisati še kakšno besedo ali dve. Tako dobimo lično čestitko z osebnim pridihom, takšna voščilnica se bo najbolje obnesla.

Če želimo narediti s pomočjo čestitke ob rojstvu še posebej dober vtis, se lahko nekoliko bolj potrudimo pri oblikovanju posvetila. Na voljo imamo seveda nekatere univerzalne rešitve, recimo kakšne verze za voščila. Takšnih vsebin dobimo dovolj na spletu, tudi pri ponudnikih telegramov na https://telegram.minimu.si/verzi-ob-rojstvu/.

Morda pa bo bolje, če si sami zamislimo kakšno rimo ali pač napišemo nekaj vrstic iz misli, ki se nam takrat porajajo v glavi. Gotovo bo možno pripraviti pravo sporočilo, s katerim bomo posredovali svoje lepe želje.

V kombinaciji s posrečenim darilnim kompletom pa se tako ali tako dobro obnesejo praktično vse čestitke ob rojstvu, tudi če je sporočilo nekoliko bolj nerodno zapisano. Važen je namen, tega pa s pošiljanjem skrbno izbranega telegrama tudi jasno pokažemo.

Sestavimo lahko telegram za mami

Ena izmed zelo posrečenih možnosti pri izbiri telegrama je ta, da kar sami sestavimo svoj darilni paket in izberemo lično čestitko, ki bo del takšne usklajene zbirke. S takšnim telegramom bomo gotovo navdušili.

Hitro bomo ugotovili, kako sestaviti telegram, saj to ponujajo ponudniki telegramov kar na svojih spletnih straneh. Nekaj več dela bo z izbiro izdelkov in čestitk, sploh če želimo sestaviti domiseln telegram za mami.

Prav je, da je ob rojstvu v središču pozornosti tudi mamica, čeprav se pogosteje posvečamo predvsem novorojenčku. Dojenček verjetno že ima vso opremo, ki jo potrebuje, kakšnih dodatkov pa še dolgo ne bo zares potreboval.

Mamica pa bo po porodu gotovo vesela kakšne drobne pozornosti, ki jo lahko dodamo v telegram. Zato je telegram za mami lahko zelo posrečena možnost, s katero bomo najbolj navdušili. Če pobrskamo po možnostih, ki jih odpirajo ponudniki telegramov, bomo hitro dobili atraktivne opcije za ta namen.

Posebej priljubljeni dodatki za telegram za mami so kakšni naravni kozmetični izdelki, ki so vedno dobrodošli. Prav tako se v darilnem paketu dobro znajdejo čaji ali kakšni sladki prigrizki, pravzaprav karkoli, kar lahko na hitro pomalicamo.

Lahko pa telegram za mami še nekoliko razširimo in pripravimo telegram za celo družino.

Prilagodljivi darilni paketi za vso družino

Zelo priljubljena izbira je kak darilni paket s spominki ob rojstvu otroka. Tu imamo zelo posrečene izdelke, s katerimi bo družinica ovekovečila rojstvo najnovejšega člana in njegovo odraščanje.

Takšno darilo ne bo pozabljeno, ostalo bo trajen spomin na rojstvo otroka, tako pa je zelo dobra izbira za telegram za mami oziroma za vso družino. Prav tako dobimo komplete, ki vključujejo predvsem opremo za novorojenčka, tudi to je pogosto zelo dobrodošlo, če dobimo posrečene izdelke za malčka.

Telegram-v-porodnisnico-telegram-ob-rojstvu-darilo-v-porodnišnico-ljubljana-darilo-za-novorojencka-telegrami-hitra-posta-79-550x550