September 1, 2021

Pomembna je izbira pravega ponudnika za servis in izposojo viličarja

Če pri svojem delu uporabljamo viličar, potem smo gotovo pozorni na to, da imamo kvalitetno in zmogljivo opremo. 

Na napravo se močno zanašamo in jo uporabljamo prav pri najbolj zahtevnih delovnih opravilih, zato si kakšnih večjih kompromisov ne moremo privoščiti. 

Izredno pomembno je, da viličarje redno servisiramo, za kar že potrebujemo uglednega serviserja, izbira ponudnika pa je še bolj kritična, če si nameravamo viličar enostavno izposoditi.

Za servis viličarjev izberemo izkušenega in usposobljenega serviserja

Servis viličarjev je treba redno opravljati, da je naprava pripravljena na zahtevno delo. Imamo torej visoka pričakovanja, servis mora biti opravljen celovito in brezhibno, da lahko zagotovi optimalno delovanje viličarja. 

Za tak rezultat zaposlimo serviserja, ki dejansko lahko ponudi celovito storitev in viličarje dejansko temeljito pregleda. Servis viličarjev ni le formalnost, splača se napravo dobro pregledati in sproti vzdrževati. 

servis-viličarjev

Podjetje Vilfis viličarji pomaga pri takšnih nalogah in ponuja pravi odgovor za tiste, ki iščejo zanesljivega in izkušenega serviserja. Nudijo celovite servise in preglede viličarjev.

Običajno gre pri servisiranju za redne preglede in vzdrževanje, pogosto opravljamo tudi kakšne vzdrževalne posege, kot so zamenjave obrabljenih delov. Vse to so rutinska opravila, ki pa jih je treba zanesljivo opraviti. 

Da bomo res zadovoljni, moramo že za ta namen izbrati dobrega serviserja. Še bolj kritičen je servis viličarjev seveda v primeru, da pride do kakšnih težav, poškodb ali okvar. 

V tem primeru je zelo pomembno, da je serviser odziven in lahko hitro priskoči na pomoč. To je namreč delovna oprema, brez katere ne moremo opravljati svoje dejavnosti. 

Dober serviser se izkaže še z mnogimi drugimi značilnostmi. Pogosto servis viličarjev zahteva dobavo nadomestnih delov, nekateri serviserji imajo te že na zalogi. 

Prav tako lahko dobimo na istem mestu še dodatno ponudbo, recimo tudi možnost izposoje viličarjev. Tu je zelo dobrodošlo, če imamo na voljo zmogljive viličarje priznanih znamk. 

Enako velja za prodajo rabljenih viličarjev, ki je tudi zelo priljubljena možnost med kupci.

Rabljen viličar Linde bo gotovo dovolj zanesljiv za zahtevno delo

Pri izbiri rabljenega viličarja smo pogosto nekoliko v skrbeh. Gre namreč za rabljeno opremo, ki je bila gotovo že kar dosti obremenjena in lahko pokaže znake obrabe, ali pa se že skrivajo kakšne poškodbe ali okvare. 

Ravno zato se splača izbrati rabljen viličar Linde, ki nam daje kar najboljše pogoje za dober izkoristek rabljene opreme. Seveda se moramo pred nakupom prepričati, da je naprava dobro ohranjena in brezhibno deluje, a prav rabljen viličar Linde je najbolj zanesljiva izbira. 

linde-rabljen-viličar

Gre namreč za ugledno znamko, ki proizvaja vzdržljive viličarje. Tudi na trgu rabljene opreme je nekaj njihove ponudbe, saj so to viličarji, ki brez skrbi prenesejo obremenitve pri delu in so pogosto še povsem uporabni, tudi ko v enem podjetju odslužijo svoje delo.

Pogosto so rabljen viličar Linde na voljo pri serviserjih in zastopnikih, lahko pa tudi pri drugih trgovcih, ki se ukvarjajo z rabljeno opremo te vrste. 

Pri nas lahko dobimo atraktivne možnosti kar na spletu, kjer Vilfis predstavlja zbirko kakovostnih rabljenih viličarjev: https://vilfis-vilicarji.si/prodaja-vilicarja/. Tako bomo brez večjih težav preleteli ponudbo in našli najboljše viličarje za svoje potrebe.

Rabljeni viličar ali izposoja viličarja?

Gotovo je rabljen viličar Linde zelo privlačna možnost za tiste, ki rabijo svoj viličar in iščejo kar se da ugodno ponudbo. 

Alternativa pa je izposoja viličarja, kar je prav tako dobra rešitev, sploh če potrebujemo napravo le za nekaj časa. 

Tako pridemo do še ugodnejše cene, saj je najem viličarja cenejši od nakupa rabljene naprave. Seveda pa moramo sami pretehtati pluse in minuse ter se odločiti glede na svoje potrebe. 

Glede na to, da so rabljeni viličarji lahko izvrstno ohranjeni in dobro pripravljeni na svoje delo, se pogosto splača kar nakup.